Catering pentru firma

CATERING pentru Firme, Santiere – cu livrarea la locul de muncă

Studiile arata ca servirea unei mese calde de prânz sau cina la locul de munca asigura angajaților forța necesara pentru îndeplinirea obiectivelor zilnice. Oferta este adresata celor ce  doresc servicii profesionale de catering care includ servirea mesei de prânz sau cina angajaților. Politica tarifară aplicată de Catering LITENI este de a cota cel mai bun preț pentru serviciile oferite, de aceea vă rugăm sa ne contactați pentru a stabilii toate coordonatele pentru o oferta personalizata.

Oferta firmei noastre se desfășoară după un concept extrem de simplu, dar eficient in același timp: Instituția sau firma Dvs stabilește alături de echipa noastră un meniu zilnic / săptămânal pentru angajați. Din acel moment unul dintre obiectivele noastre zilnice va fi reprezentat de pregătirea celor mai gustoase preparate pentru dvs.

Meniu diversificat 

Va oferim un meniu diversificat si echilibrat din punct de vedere caloric.

Ne dorim extrem de mult sa avem clienți mulțumiți 100 %, astfel ca punem pe primul plan dorințele acestora atunci când vine vorba de folosirea unor ingrediente speciale, schimbarea unor rețete sau preparate culinare, astfel încât serviciile de catering oferite de echipa noastră să însemne o masa delicioasa pentru echipa dvs.

Alege CATERING LITENI pentru forța și eficiența angajaților dvs.!!!

A: Masa Prânz: Ciorbiță + Fel Principal + Garnitura + Desert

B: Masa de Seara: Fel Principal + Garnitura

C: Masa de Prânz + Masa de Seara